9 listopada 2021 Z okazji Europejskiego Dnia Zdrowej Żywności dzieci z grupy Pszczółek degustowały kiszoną kapustkę, którą kilka dni temu same ukisiły. W ten sposób chcielibyśmy promować zdrowe jedzenie, bo warto dbać o swoje zdrowie. Pszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej ŻywnościPszczółki – Europejski Dzień Zdrowej Żywności